Erdőspusztán á la carte étteremben szakács állásra jelentkezhetünk

A kikapcsolódás mindenki számára hihetetlenül fontos éppen ezért nagyon felkapottak azok a környezetek, ahol erre a lehetőség biztosított. Pontosan ilyen a Debrecen közelében található Erdőspuszta. Itt mindenkit csodás élmények várnak. Esélyvan aktív kikapcsolódásra illetve nagyon magukkal ragadó ízek megtapasztalására. De nem csak lazítani jöhetünk ide, mert a megnyerő környezetben akár dolgozhatunk is, ugyanis elérhető szakács állás (Debrecen) Erdőspusztán á la carte étteremben a Norta Kft-nél. Természetesen a profizmus elvárt egy ilyen helyen, ezért maradéktalanul meg kell felelnünk a pontos elvárásoknak, amit az állás megkövetel.


Feladatok és elvárások a szakácsállással kapcsolatban

Mielőtt még beadnánk a jelentkezésünket, jó ha tudjuk, hogy pontosan milyen feladatok várnak ránk. Ezek közé tartozik az aktív részvétel a napi menü elkészítésében. Ennek szerves részét képezi továbbá a konyhában lezajló teendők minél gördülékenyebb végrehajtása. A meleg ételek mellett a desszertek elkészítésében is aktív része lesz annak a szakácsnak, aki végül felvételt nyer. A rendet muszáj megtartani, mivel a tisztaság teljesen alap elvárás. De, ha már elvárás.

szakirányú végzettség mondhatni alapfeltétel, akárcsak az 1-3 éves releváns szakmai tapasztalat, ami nagy előny tud lenni a jelentkezésnél. Ezek mellett az önálló munkavégzésre való hajlam és kulturált megjelenés szintén elengedhetetlen. Ami pedig ezért jár az a bejárási költségek visszatérítése, havonta 15 aktív munkanap, bejelentett viszony mellett. Az esetleges túlórák kifizetése is pontosan megtörténik. Minden egyébről pedig a debrecenallas.hu oldalon informálódhatunk.

About Rita

Check Also

Műszaki ügyintézői állás a Szegedi Törvényszéken

Remek lehetőséget kínál a műszaki ügyintézői állás a Szegedi Törvényszéken

Egy igazán sajátos helyen szeretnél dolgozni? Ebben az esetben nincs más dolgod, mint jelentkezned a …